Îți promovăm restaurantul / sala de nuntă, botez din Cluj. ÎNCEARCĂ GRATUIT 1 AN

Ai o sală de evenimente în care tinerii își pot organiza cel mai frumos eveniment al vieții lor? Dacă DA, noi îți propunem mai multe variante de promovare.

Pachetul Standard îți dă posibilitatea să testezi serviciile noastre timp de 1 an, în care nu ai nici un cost.

Acest pachet îți oferă toate beneficiile unei listări plătite pentru o sală de evenimente sau restaurant din Cluj.
După ce expiră anul gratuit, prețul standard al listării localului tău, este de 299 ron / an.

Pachetul Promovat îți oferă un avantaj în plus față de pachetul Standard

Restaurantul sau Sala ta de evenimente va fi pe prima pagină a site-ului, într-o zonă foarte vizibilă. În imaginea alăturată, e vorba de listarea în partea de mijloc a site-ului, unde sunt locațiile „Alese și Verificate”.

Pachetul Promovat Plus îți oferă un avantaj mai mare față de pachetul Promovat

Restaurantul sau Sala ta de evenimente va fi pe prima pagină a site-ului, în partea de sus a acestuia. Cele opt localuri care profită de oferta Promovat Plus, sunt vizibile din prima secundă când vizitatorul deschide site-ul. În imaginea alăturată, e vorba de listarea în partea de sus a site-ului, unde sunt „Localuri Promovate”.

Cu cât vizibilitatea restaurantului dumneavoastră este mai mare, cu atât veți avea mai multe persoane care să exploreze pagina locației prezentate. Mai multe vizite înseamnă și mai multe rezervări. De aceea, noi vă îndemnăm să alegeți pachetul Promovat Plus sau puteți suna pentru o ofertă personalizată.

Oferta promovare sala de nunta Cluj